Afbenyttes Mandag i Dagtimerne..

Jeg er ved at være godt træt at det der Covid.. og længes efter at mærke en pik trænge op i mig… men det ser ikke ud til lige at være muligt lige med det samme. For mig er det desværre ikke smart at date nogle tilfældige..da jeg nok ikke vil have specielt godt af en omgang corona.. Så jeg leder lidt efter en fast fyr.. der lige som mig har mandagen fri.. her er jeg ledig til afbenyttelse formiddag og en del af eftermiddagen..

En af mine gamle venner har lavet denne plastik kusse til og.. den er monteret på et lang hul pastik stykke der ender 20 cm oppe i røven på mig.. jeg har fået lavet lidt foto af mig … med denne kusse oppe i mig.. Desværre er den lidt for stram til at pik kan trænge ind mig men det kan være at det kommer i version 2..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *