Un salope le provocateur

Jeg er provokerende, ja måske, i hvert fald en modstander af politiske og religiøse yderligtgående fanatiker, der forsøger at stoppe almindelige mennesker i kasser der passer på deres holdninger .. noget der i den grad lever videre i “black live’s matter” hvor det pludselig bliver til et spørgsmål om negerslaveri.. Der er bare ikke langt til en brændt bøgerne politik og vandalisme.. Der er vel ingen grund til at, vi skal hylde hverken sort eller hvid fascisme..

Selv om jeg er transseksuel anser jeg mig selv som en af guds børn, der ligesom alle andre mennesker er syndere. Men jeg tror på gud som en kærlig og tilgivende gud.. og prøver selv at være det overfor den verden jeg lever i ,”men fejler ofte”. Jeg ved at vi som kristne skal vende den anden kind til hver gang vi møder vold og modstand.

Det har jeg så valgt ikke at gøre her .. for som der står skrevet så har alting sin tid og jeg ser at det vores tid til at tage til genmæle.. da vi selv er den evige prygelknabe og en fællesnævner for de fleste.. Derfor vi der her den kommende tid komme en del artikler her men et noget provokerende artikler.. humor og ironi kan og vil forekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *