Tranny.dk har fødselsdag

Her i slutning af august fylder tranny.dk år og hjemmesiden her bliver her 4 år.. i bargrunden har jeg da også arbejdet på at optimere og modernisere.. Du har sikkert ikke opdage det.. men går du artiklerne igennem vil du opdage at der er sket noget med den måde siden håndtere de forskellige medier.. og siden er trimmet til at der kan komme flere film og billeder på..

Jeg syntes at det er noget der skal fejres..

Det kunne være noget med en fan der knepper mig.
hvor jeg bruges til analfisting, deep throating, brutal analsex, ass to mouth sex, bukkake, og urinsex.. i det hele taget det I syntes at jeg som hvid slavetøs kan bruges til. skriv i en kommentar hvad jeg skal bruges til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *