Better safe than sorry

Det er vel ikke så godt med dates lige for tiden.. ja vi skal alle passe på hinanden.. Det bliver derfor ikke til det store i min gårdbutik for tiden..

Et par stykker der stykker der lever som enlige kommer her stadig .. Jeg bor langt ude på landet, det vil sige at jeg for tiden kun er ude i samfundet for at købe mad en gang om ugen. Det er ikke meget pik jeg får her for tiden.. men så er der bare mere overskud til at forkæle de når de kommer på deres månedlige besøg.

Det meste af tiden er der gabende gabende tomt og jeg har god tid til at være Pernille på kontoret.

Men bare roligt.. Pernille sørger for den nødvendige træning af dukkens huller.

Det er den den vilde anal udblokning jeg kan få tid til at lave, når der ikke er så mange aftale på kontoret der for har jeg også fundet det store værktøj frem.. og helt store speculum der er beregnet til store heste lader jeg spidde på og det er en vild følelse at lade 35 cm rustfri stål forsvinde op i røven og udvide røven maksimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *