Better safe than sorry

Det er vel ikke så godt med dates lige for tiden.. ja vi skal alle passe på hinanden.. Det bliver derfor ikke til det store i min gårdbutik for tiden..

Et par enlige kommer her stadig .. Jeg bor langt ude på landet, det vil sige at jeg for tiden kun er ude i samfundet for at købe mad en gang om ugen. Det er ikke meget pik jeg får for tiden.. men så er der bare mere overskud til at forkæle de der kommer på deres månedlige besøg.

Det meste af tiden er der gabende tomt i min butik og jeg har god tid til at være Pernille på kontoret.

Men bare roligt.. Pernille sørger for den nødvendige træning af dukkens huller.

Det er den den vilde anal udblokning jeg kan få tid til at lave. desværre er der ikke er så mange aftale på kontoret, der for har jeg også fundet det store værktøj frem.. og den helt store speculum der er beregnet til heste lader jeg mig spidde på og det er en vild følelse at lade 35 cm rustfri stål forsvinde op i røven og udvide røven maksimalt. Mens jeg drømmer om at mænd pik og fylder mit gabende hul med sperm..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *