Historien om Pernille

En fortælling om en ganske almindelig dreng i Vestjylland.

Jeg tisser i mine trusser for dig

Jeg er født i den første halvdel af tresserne, et pænt stykke syd for kongeåen, nærmere betegnet i Tønder. Begge mine forældre kommer fra landet lidt syd for Herning. Det første par år af min barndom boede vi i Tønder ..Hvor efter vi flyttede på landet lidt syd for Kibæk i midtjylland. Det var kort efter at mine forældre overtog gården efter min bedstefar.

De fleste minder fra min barndom er fra tiden på landet.. og alt det jeg oplevede her har været, det der formede mig, for resten af livet.

Der hvor jeg kommer fra er drenge til piger… og alt hvad der afviger fra den norm er helt galt på den. Drenge der er til drenge eller piger der er til piger er ikke noget der er velset herovre i det mørke Jylland, heller ikke den dag i dag, der bliver i den grad set ned på os og der bliver hvisket i krogene, hvis der er nogen der bryder ud ad den kasse som normen har putte os i.

Lidt om hvem jeg er.

I dag er jeg midt i halvtredserne.. og har siden jeg var 6-7 år gammel vidst at jeg ikke var helt som de andre drenge. Jeg var som barn en meget piget dreng at se på, og blev derfor ofte forvekslet med en pige når vi var i byen.

Mit kælenavn har altid været Pernille eller Nille. Det var såmænd min egen mor der gav mig dette kælenavn…som helt lille var jeg bestemt også noget af et dukke at se på og lignede mest af alt en pige i drengetøj.

Jeg var ret vild med at lege med dukker som barn, det gør drenge bare ikke, at en dreng ville med i pige lege, lege med udklædning i dame og pigetøj, var ikke normalt for en dreng.

Siden jeg var barn har jeg haft forskelligt dametøj i min garderobe.. Trusser, Bh’er kjoler, bluser og nylonstrømper, specielt var det nylonsstrømperne der vigtige i de første mange år. I dag er det en del af det tøj jeg går i til daglig.

Min garderobe kom med tiden til at indeholde flere kjoler end jakkesæt. Skuffen med herretrusser indeholder i dag stort set kun Sloggi trusser med blondekant.

Jeg har altid haft det godt med at med at have dame trusser på… der har dog altid været lidt skyld og dårlig samvittighed over det men det føles bare mere rigtig for mig og det er mere lækker og fræk og være tøsen.

For mig har det altid været den frække den æggende uartige ludertøs, jeg føler mig som… der bare ønsker at bliver brugt af mænd.. der har tændt mig.  Og jeg elsker at blive brugt som sådan. Men skal jeg være ærlig, så er jeg ikke helt så lækker som jeg gerne vil være.

Sådan husker jeg det.

Vi boede et pænt stykke ude på landet, der var tæt på 10 km til byen.  det betød at det altid var de samme 7 til 10 kammerater der var at lege med. Hele flokken bestod kun af drenge, ganske enkelt fordi der ikke var nogen piger på gårdene i nærheden af os.

i de fleste lege skulle der bruges damer eller piger, jer var jeg mere end klar og valget faldt da også altid på mig. Jeg måske var god til at opfinde nogle roller jeg kunne optræde i er da vist en helt anden historie.

Det sidste års tid vi boede på landet…  mens jeg var otte-ni  år gammel var legen efterhånden vendt til at jeg ret ofte var en var en heks / kvindelig spion der blev fanget.. Bundet og straffet på forskellige måder.

Som heks var det ganske naturligt at jeg klædt ud i dametøj… hvilket indebar at jeg måtte i dame trusser, bh, strømpebukser, et par gamle damesko hørte naturligvis også med..  jeg var det vi som børn fortolkede som en slem pige.. og skulle derfor ha min straf. Jeg blev bundet over en stang så bagdel var højeste punkt på mig..

Jeg kan huske at jeg fik smæk, når jeg stod sådan med kjolen trukket op og trusserne trukket ned… man også at jeg flere gange oplevede at en at min kammerater var der med en hånd.. for at undersøge om jeg havde gemt noget oppe i røven. Men også det tog en mere seksuel drejning da de begyndte stoppe ting op i røven på mig.

jeg havde specielt en kammerat…

Jeg legede ofte alene sammen med ham. Vi fik den ide at fortsætte legen med mig som heks… På den måde blev jeg hans fange / slave. Her blev jeg til den ludertøs i nylonstrømper og kjole som jeg er idag, jeg kan ikke helt huske hvem af os der fik ideen, men tror faktisk ikke at det var ham.

Jeg havde det godt med at min rolle. Jeg og ville gerne være hans slavetøs og straffes på forskellig måde. Jeg blev som regel bundet så jeg stod foroverbøjet med mine ben spredte. Her kunne jeg så afstraffes med smæk i røven. Værktøjet var her en tynd bambus pind eller en hjemmelavet pisk. Det var dog ikke slut med afstraffelsen. Jeg skulle også have ting op i røven, et forbudt men spændende område at lege med, så ting som kosteskafte, stearinlys og flasker i forskellige størrelser blev stoppet op røven på mig indtil han mente jeg havde fået nok.

Et par gange skulle jeg ligeledes tisse mens jeg var iført nylonstrømpebukser mens jeg stod foran ham, han kunne så se strømmen af urin løbe ned af mig. Disse lege fortsatte indtil vore veje skiltes et års tid senere.. jeg var jeg da 9 år gammel og allerede bevidst om min rolle som en tøs her i livet

Kort før jeg fyldte 10 år solgte mine forældre gården og vi flyttede ind til byen. og alle de dejlige lege blev sat på pause..

Efter at vi var flyttet fortsatte jeg med at tage nylonstrømper og dame trusser på i det skjulte og i fantasien være tøsen, eller retter en luder.

Noget der i den grad fik mig til erkende hvad jeg var og hvor jeg så mig selv. Var en dansk film: Den dobbelte mand.  Her var det skuespillerinden Masja Dessau der i rollen som luder fik mange ting til at falde på plads i mit hoved.  Det var hende jeg ville være.

Første gang jeg fik orgasme / udløsning var mens jeg legede luder hjemme i stuen med strømpebukser og bh på, jeg spillede ikke pik af, men gnuppede i stedet min pik, som var det er Clit, til spermen sprøjtede ud i mine strømpebukser.

Det at stoppe noget op i røven på mig selv.. kom ret hurtigt til at fylde en del i hovedet på mig, og jeg blev efterhånden besat af analsex. og da jeg stødte på det i pornoens verden kunne jeg let se mig i rollen som tøsen der blev kneppet hårdt i røven, alt i mens hun stønnede over den brutale behandling

Pigerne som veninder

Gennem mange år anså jeg piger i skolen, som mine naturlige venner som dem jeg svingede bedst med, det var her jeg havde venner jeg kunne snakke med. Puberteten lavede en del rod i det for mig.. jeg kunne jo ved selvsyn se at jeg havde en pik og måtte derfor være en mand, jeg begyndte at gå ud med pigerne og prøvede på at få et seksuelt forhold til det modsatte køn.

Selv om jeg havde en kæreste og vi havde sex regelmæssig, så føltes det ikke rigtig, jeg havde det som om at til at der var mig der burde blive taget eller rettere jeg trængte til at blive kneppet. Her kom  sexlegetøj så småt ind i billedet, jeg fik købte den første dildo, det blev ret hurtigt til flere.. forskellige. Den ene større og længere en den anden. En hjemmebygget Fuckingmaskine er det da også blevet til. Den er rent faktisk blevet flittigt brugt af mig. Den kan få mig til at komme, her er det bedst bruge dildoer der ikke er alt for store. Helst i en størrelse der svare til det naturlige.

Megadongs

I de senere år er der kommet buttplugs og mange af de så kaldte gaydongs på markedet. Jeg kan tydelig huske at jeg købte den første buttplug, den var bare alt for lille til at jeg rigtig kunne bruge den til noget. En Buttplug under 6 centimeter i diameter giver mig ikke noget i dag specielt kick. Buttplugs på 7-9 centimeter finder jeg gode at til længere perioder og kan bruges mens man arbejder eksempelvis på kontoret.

Jeg er i dag gift med en ellers dejlig kvinde. For hende er alt der vedr. analsex et perverst område der bestemt ikke tænder noget på hende. Selv om vi har været gift i mere end 25 år har hun ikke haft lyst til, at prøve meget mere end meget traditionel sex.

Men jeg kan da heldigvis lege lidt selv, hvilket jeg ofte gør. Jeg har altid været fascineret af store dildoer, og der er rigtig mange på markedet, ikke alle finder jeg lige anvendelige.

Hvor er jeg så i dag

Min børn er flyttet hjemmefra. Jeg er stadig gift med den samme kone, det intime er helt væk, det er vel snart 15 år siden vi sidst havde sex sammen. og jeg savner ikke at være sammen med en kvinde i sengen

Det er mig der det sidste 15 år har fået mest pik er lidt mærkelig at tænke på. Hun har ikke været med til det på nogen måde. At man kan sige at hun nok er at betegne som a romantiker. Det er mange år siden at jeg opgav den side af hende.

Min påklædning afhænger meget af hvad det er jeg laver.

I det daglige har jeg stort set altid dame tøj på ikke at jeg altid går i kjole men tøjet passer gerne til det jeg laver … og i haven er det oftest overalls der er det mest praktiske, kontorarbejde er for mig det samme som mig i dametøj at jeg også kan finde på at være den klassiske frække sekretær… at det så let kan distrahere og jeg kommer til tænke for meget på sex.. er noget helt andet. 😉

Jeg er ikke i tvivl om at de dage hvor jeg har god tid… og står tidligt op og tager lidt makeup på… inden jeg tager tøj på er nogen af de bedste.  Det har jeg det så godt med, at det lige før det er reglen, end undtagelsen.

Sex i dag

Det er måske ikke så tit at jeg har gang i nogle mænd.. For de skal kunne opfylde mine lyster / behov. For mig er det meget vigtig at mænd bruger mig som var jeg en kvinde.

Det jeg gerne vil ha er egentlig ret enkelt.

Jeg elsker når en mand bare knepper mig… og bare bruger mig som et luderhul han kan køre den af i.. Jeg har det rigtig godt med tanken, om at han kommer dybt inden i mig… Det jeg kan klare i røven giver en mand muligt for at kneppe så hårdt og dybt han vil uden at jeg går i stykker.

Jeg har efterhånden også trænet mig op til at kunne levere et facefuck…og tage en pik ret dybt og langt ned i halsen..og er du en gennemsnitsmand og tænder du på tanken om at kneppehjernen ud på en luder, så leverer jeg glad varen som liderlig og fræk blondine luder. er du vild at banke pikken helt ned i halsen, må du naturligvis komme i halsen på mig, alt imens pikken er helt i bund… jeg synes det er lækkert og frækt at blive kneppet i både hoved og røv..

Enkelte er ret vilde sprøjte sperm ud og ansigtet på mig, for på den måde at ydmyge mig..men jeg men det giver mig bare den ægte følelse af at være en luder. og det er her jeg føler mig ægte og på den rette hylde.