Trusser og nylonstrømper

Velkommen til mit univers.. 

Havde jeg vidst den gang jeg var 8 år gammel. Hvad det betød at jeg tog trusser, strømpebukser og kjole på når vi legede, at jeg var heksen der blev fanget, bundet , og straffet (det var ikke lige pisk jeg fik men ofte var det ting der blev stoppet op i røven på mig). jeg købte min første dildo inden jeg 16. jeg har altid haft det godt sammen med pigerne .. De var egenlig min bedste veninder.  Glemte jeg ikke lige at for tælle at min mor altid kaldte mig for Pernille.  (drømmer da også om at blive omskåret så min lille pik bliver til en ægte sissy clit)  jeg har vel altid været Tøzen Pernille..

Det var vel heller ikke så mærkeligt at første gang jeg fik orgasme, så var mens, jeg jeg gnuppede den af,  mens jeg havde strømpebukser på. Så det er vel ike så mærkeligt a for mig er sex = med at jeg er i tøzetøj. For mig er det naturligt at det er mig der bliver kneppet.  kunne jeg finde en fast kreds af mænd der kunne kommer her for at bruge mig som deres faste luder, ville jeg blive mere end glad. 

Noget af det bedste jeg ved have en aftale / Date med en mand der kommer bare for få sin til tømt. Drømmen er at ligge klar med en kæmpe plug i røven. Så er røven klar til at blive kneppet …ingen opvarmning  knep mig til du kommer. Jeg har ikke set en pik der er for stor til min røv.  Jeg  elsker den fornemmelse af at jeg hænger på en pik og den levere sin ladning af sperm. dybt oppe i mig. 

_dsc0265