immigrants og refugees

Mange kender mig som trans tøsen Pernille.. Jeg er en transperson fra Herning og lever stort set om var jeg en kvinde.

Jeg har brugt meget tid og energi på at udstille mig selv som var jeg en luder.. Jeg ret vild med analsex og elsker når jeg bliver taget hårdt brutalt. de fleste vil også kunne fistfucke mig.. og få hele hånden op i røven på mig.. Det er for mig en skøn fornemmelse at mærke… mit røvhul blive pentreret af en hånd.. følesen af at det lige før røven sprænges. er det jeg altid længes imod…

Lige for tiden arbejder jeg på et lille filmprojekt… Det kommer til at indeholde ret ekstreme sager.. og fordomme.. og det kommer til at tag udgangspunkt i frygt …for de fremmede.. og immigranter..  måske og lidt om islam og de kristne..  

Til det setup leder jeg efter en lokation .. hvor der kan filmes…jeg har kunne godt se det foregår i en forfalden industri bygning..men foretrække et sted hvor temperaturen ikke er for lav..

Et par trans-seksuelle … plus mig selv.. En til at lede (sikkerheden) det hele med at filme og tage fotos.. et par fotografer.. 

En gruppe der kan gå for at være indvandrere.. jeg vil ikke lige lægge mig fast på det etniske her .. men har en ide om at det kunne være fedt at afprøve det med arabisk baggrund.og en gruppe mellem 5 -10, vil kunne give det en ret god gennemslags så det kan virke overbevisende..

plottet / historien er .. at vi et har indfødter blege danske mænd. bliver holdt fanget af en gruppe indvandrere og vi tvinges til at være kvinder for dem.. vi bliver tvunget til at være sexslaver tøser.. for dem.. 

Det er en stor flok at holde styr på…og der er ingen penge i det.. kun fornøjelsen for parterne i filmen og setup’et.. og afhængig af interessen for at lave projektet vil de blive tilpasset til det..  

Projektet vil kunne følges på ponygirl.dk  

og er du interesseret i deltage på den ene eller anden måde så kan jeg kontaktes på dkponygirl@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *