julegave fra Pernille

Getting your Trinity Audio player ready...

Jeg har kigget lidt i analerne og fundet lidt af det jeg skrev, for snart længe siden. Det fortæller lidt om, at det ikke bare er en fiks ide, men at jeg nok skulle have været en pige, det viser helt sikkert at min drøm om at blive set på som en luder.. og brugt som en sådan er fantasi jeg har haft i mange år.

19-03-2002

Det er ved at være rigtigt sjovt at gå til ridning, Jeg bruger mere og mere tid på at ride i galop. Jeg syntes selv at det går hurtigt fremad med at lære at holde balancen på en hest. Dog føler jeg at det går meget stærkt når vi rider i galop, men med lidt træning skal jeg nok vænne mig til det.

Jeg legede lige lidt med den gamle computer. Jeg har lige justeret skærmen så nu er det til at holde ud at skrive på den igen. Før var den ikke til at holde ud at se på ret længe alle bogstaver blev meget utydelig og det var meget anstrengende at sidde og se på skærmen. Computeren er dog ikke helt moderne, men den kan snildt bruges til lidt tekstbehandling.

Jeg er begyndt at lege lidt med en anden ind imellem. Her kan jeg få lov til at være luder. Jeg er klædt som sådan en nu skal være klædt og jeg kan få næsten al den pik jeg kan ønske mig. 

Næste gang vi skal mødes skal jeg besøge ham. Vi har her mulighed for at lege hele formiddagen. Her er kan han rigtig få lov til at binde mig og give mig en rigtig rød og varm bagdel. Jeg ved at han har en krog i loftet så her kan give mig en grundig omgang i røven. Når vi får øvet os lidt tror jeg, at jeg kan lære at give en super facefuck. Jeg kan allerede tage meget pik i munden, og jeg kan godt lide at spermen sprøjter dybt ind i min mund.

Jeg er meget spændt på at se hvad det udvikler sig til på lidt længere sigt. Jeg må sige at jeg får mere ud at sex livet med min kone når jeg på denne måde får afløb for mine bizzare lyster. Jeg føler mig helt sikkert ikke så stresset. Når jeg ind imellem bliver gennem kneppet af en anden mand.

Jeg leger meget med tanken om forskellig bondage. Jeg tænder på det begge veje. Jeg kunne godt tænke mig at få en slavepige stillet til rådighed. Jeg kan godt lide når pigen ligger med fastspændt med fri adgang til et blottet skød. Selv om jeg nok må tilstå at jeg oftets ser mig selv i hendes rolle..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *